New member from Essex

Make your first post here or feel the wrath of the Muppets.
User avatar
eame64
Posts: 67
Joined: Tue Oct 16, 2018 7:48 am
Current Ride: Yamaha X Max 300
Location: Stratford Upon Avon
England
Re: New member from Essex

Post by eame64 » Mon Jan 21, 2019 7:31 am

Welcome to the forum.

User avatar
horobags
Benefactor
Posts: 3587
Joined: Thu Aug 05, 2010 1:57 pm
Current Ride: NC 750 dct c90
Location: scruffy old mancfester
England
Re: New member from Essex

Post by horobags » Tue Jan 22, 2019 9:28 am

welcome Ian. thumb.gif
kicking away from the mundane everyday.

bimblevonslow
Posts: 25
Joined: Sun Jan 20, 2019 7:10 am
Current Ride: Xmax 250
Location: Essex, People's Republic
Korea North
Re: New member from Essex

Post by bimblevonslow » Tue Jan 22, 2019 10:06 am

And a big thumbs up thumb.gif to horobags for helping me out with registration* here (over from C90Club).

*although I can still only access the ‘Introduce Yourself’ section of this forum, for some reason :(

User avatar
muddyfox
Benefactor
Posts: 880
Joined: Wed Feb 11, 2015 5:19 pm
Current Ride: Yamaha 250r x max
Location: Nottingham
England
Re: New member from Essex

Post by muddyfox » Tue Jan 22, 2019 11:16 am

bimblevonslow
although I can still only access the ‘Introduce Yourself’ section of this forum, for some reason :(
Have you tried clicking on "Board Index" ?
Just a suggestion.
Muddyfox (Nottingham)
Ride safe

User avatar
mottza
Admin
Posts: 3301
Joined: Sat Mar 21, 2009 3:28 pm
Current Ride: Honda Forza 300
Location: Essex Sunshine Coast
Contact:
England
Re: New member from Essex

Post by mottza » Tue Jan 22, 2019 12:23 pm

Checked and he's under registered users so should be able to post anywhere.

bimblevonslow
Posts: 25
Joined: Sun Jan 20, 2019 7:10 am
Current Ride: Xmax 250
Location: Essex, People's Republic
Korea North
Re: New member from Essex

Post by bimblevonslow » Tue Jan 22, 2019 2:47 pm

Hi Mottza,

Thanks for checking, although I still can't see the rest of the forum. I've tried just now on my desktop using Firefox, and I also tried this afternoon on an iPad. (I cleared cookies first).

This is what I see when I log in (just now):

Image

And I don't know if this is related but I am not receiving any e-mails either. For example, registration confirmation or PM/posting notifications. I've double-checked that my e-mail address is correct under account settings and it is.

Something weird is going on. Or, it could just be me :lol:

User avatar
muddyfox
Benefactor
Posts: 880
Joined: Wed Feb 11, 2015 5:19 pm
Current Ride: Yamaha 250r x max
Location: Nottingham
England
Re: New member from Essex

Post by muddyfox » Tue Jan 22, 2019 3:07 pm

bimblevonslow wrote:
Tue Jan 22, 2019 2:47 pm
Hi Mottza,

Thanks for checking, although I still can't see the rest of the forum. I've tried just now on my desktop using Firefox, and I also tried this afternoon on an iPad. (I cleared cookies first).

This is what I see when I log in (just now):

Image

And I don't know if this is related but I am not receiving any e-mails either. For example, registration confirmation or PM/posting notifications. I've double-checked that my e-mail address is correct under account settings and it is.

Something weird is going on. Or, it could just be me :lol:
Personally I think that Tapatalk has something to do with your problems. Also , if my memory serves me correctly, there was some historical problems with Firefox and emails. I use Chrome on my desktop and Opera on my tablet and Android phone with no problems.
What happens if you click on "Quick Links" ?
What happens if you follow this link I use in my bookmarks http://www.maxi-muppets.co.uk/forum/index.php
Muddyfox (Nottingham)
Ride safe

User avatar
mottza
Admin
Posts: 3301
Joined: Sat Mar 21, 2009 3:28 pm
Current Ride: Honda Forza 300
Location: Essex Sunshine Coast
Contact:
England
Re: New member from Essex

Post by mottza » Tue Jan 22, 2019 3:30 pm

Try again. If not Peter will take a look

bimblevonslow
Posts: 25
Joined: Sun Jan 20, 2019 7:10 am
Current Ride: Xmax 250
Location: Essex, People's Republic
Korea North
Re: New member from Essex

Post by bimblevonslow » Tue Jan 22, 2019 3:52 pm

No difference. Also just tried logging in using Chrome, just to make sure the problem isn't related to Firefox, but I still see the same screen that I posted upthread. Some strangeness is going on!

Hopefully, Peter will be able fix my access.

bimblevonslow
Posts: 25
Joined: Sun Jan 20, 2019 7:10 am
Current Ride: Xmax 250
Location: Essex, People's Republic
Korea North
Re: New member from Essex

Post by bimblevonslow » Tue Jan 22, 2019 4:02 pm

...I wonder if other new members have been having the same problem as me. It has taken me several attempts since mid December to register on the site. Maybe there was a forum upgrade around then? Just speculating!


Post Reply