New T-Max...dead T-Max...

Make your first post here or feel the wrath of the Muppets.
Post Reply
User avatar
EvilRacer329
Posts: 101
Joined: Thu Jul 11, 2019 6:35 am
Current Ride: Yamaha T-Max DX
Great Britain
New T-Max...dead T-Max...

Post by EvilRacer329 » Sun Jul 14, 2019 9:51 am

Afternoon, folks!

As of yesterday, I was an excited owner of a lightly-used T-Max DX. As of this morning, I'm the proud owner of a pile of useless metal and plastic...the damn thing won't start. Everything turns on, all the buttons seem to work, but nothing happens when I hit the starter.

Time to start scouring the forums...

Nick

happypants
Posts: 5
Joined: Mon Dec 17, 2018 7:05 pm
Current Ride: TMAX
England
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by happypants » Sun Jul 14, 2019 10:00 am

Side stand up? Brake lever pulled in? Kill switch off?

Failing that side stand sensor?


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
Stibbs
Posts: 142
Joined: Sun Nov 17, 2013 6:42 am
Current Ride: 2015 Burger 400
Location: Sunny Suffolk
Great Britain
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by Stibbs » Sun Jul 14, 2019 10:53 am

happypants wrote:
Sun Jul 14, 2019 10:00 am
Side stand up? Brake lever pulled in? Kill switch off?

Failing that side stand sensor?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nearly certain, wot he said icon_old.gif
Image

User avatar
Has been maxi tours
Benefactor
Posts: 1133
Joined: Thu Aug 16, 2018 6:15 am
Current Ride: Sym Citycom 300
Location: Pikeyville
EU Flag
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by Has been maxi tours » Sun Jul 14, 2019 1:12 pm

Has it got security light and a coded key

Its better to be a "Has been " than a "Never Was "

happypants
Posts: 5
Joined: Mon Dec 17, 2018 7:05 pm
Current Ride: TMAX
England
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by happypants » Fri Jul 19, 2019 5:24 pm

Any joy?


Sent from my iPad using Tapatalk

User avatar
Has been maxi tours
Benefactor
Posts: 1133
Joined: Thu Aug 16, 2018 6:15 am
Current Ride: Sym Citycom 300
Location: Pikeyville
EU Flag
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by Has been maxi tours » Sat Jul 20, 2019 1:30 am

Its on other thread broken wire to do with security stopping ecu letting it start .

Its better to be a "Has been " than a "Never Was "

User avatar
kishan
Posts: 1861
Joined: Wed Sep 25, 2013 2:49 pm
Current Ride: gilera runner 125ST
Location: London
Re: New T-Max...dead T-Max...

Post by kishan » Sun Aug 18, 2019 3:39 am

welcome
PIAGGIOOWNERSCLUB.FREEFORUMS.ORG - THE HOME FOR GILERA , APRILIA , PIAGGIO AND VESPA OWNERS.


Post Reply